Yes! Zaterdag 20 november organiseerde 046 Racing een online simracing-liefdadigheidsevenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker. Het Movember-event ’12 hours of Spa powered by O Four Six’ op Spa-Francorchamps in België was een groot succes! Er werd maar liefst € 6.245,60 ingezameld voor de Stichting KWF Kankerbestrijding.


Simracing event powered by O46 Racing – KWF donatie € 6.245,60
046 Racing heeft zaterdag 20 november een eerste online simracing-liefdadigheidsevenement georganiseerd en dat was een groot succes! Het Movember-event ’12 hours of Spa powered by O Four Six’ werd georganiseerd op Spa-Francorchamps in België. Deelnemers, sponsors en alle raceteams hebben er een geweldig succes van gemaakt waar we enorm trots op zijn! Er is maar liefst € 6.245,60 opgehaald tijdens het charity event. Geweldig!

Donatie voor KWF
De opbrengst van het simrace event gaat naar de Stichting KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar prostaatkanker en een betere behandeling. We zijn enorm trots op dit resultaat en willen iedereen die hebben bijgedragen aan het event, hoe klein of groot dan ook, bedanken voor alle donaties!

Het simracing event Powered by O46 Racing is gewonnen door het raceteam TREQ eSports. Gefeliciteerd!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over O Four Six op de website van 046 Racing.

046 Racing Amount raised charity event