Check mijn nieuwste livery design! Voor de McLaren MP4-12C GT3 heb ik een speciaal Ningaloo Reef livery design ontworpen. Lees meer over mijn inspiratie voor het design.


Voor de McLaren MP4-12C GT3 heb ik een Ningaloo Reef livery design ontworpen. Geïnspireerd door een reis in Australië, waar ik in het Ningaloo Reef heb gesnorkeld en kennis maakte met de onderwaterwereld van het Ningaloo Reef; het 260 km lange koraalrif aan de westkust van Australië. 

Ningaloo Reef is Australië’s grootste en meest toegankelijke rif. De mooiste, kleurrijke koralen, vissen, een hamerhaai, dolfijnen maar ook prachtige schildpadden heb ik gezien. Deze ontmoeting was heel bijzonder en een inspiratiebron voor het design van de McLaren.

Het snorkelavontuur was een fantastische ervaring en een echte must see voor snorkelaars, duikers, natuurliefhebbers en reizigers! 

Bekijk hier de McLaren Ningaloo Reef livery design: