Yes! Ik ben genomineerd voor de Heusinkveld Peregrine 2022 Competition ‘Best Livery Design’. Mijn design staat in de top 10 beste livery designs. Bekijk alle finalisten in de video van Sim Formula Europe. 


Genomineerd voor Beste Livery Design!
Yes, super nieuws! Ik ben genomineerd voor de Heusinkveld Peregrine 2022 Competition ‘Best Livery Design’. Mijn design staat in de top 10 beste livery designs. Bekijk alle finalisten in de video van Sim Formula Europe. 

Heusinkveld Peregrine Hotlap Competition – september 2022
De genomineerden van de top 10 komen allemaal samen tijdens een ‘Final Peregrine Race’ en voor de ‘Heusinkveld Peregrine Hotlap Competion’. Deze race zou op 15 januari plaatsvinden op de SIM EXPO at MECC Maastricht. Vanwege de coronapandemie is deze race verplaatst naar september 2022. We moeten helaas nog een aantal maanden wachten op de uitslag van de nominatie. To be continued!

Livery Heusinkveld Peregrine 2022 Competition
Check mijn custom made en unieke livery design voor de Heusinkveld Peregrine 2022 Competition ‘Best Livery Design’. Deze heb ik ingediend voor de hunt voor beste livery design. Dit design is geïnspireerd op de snelst vliegende vogel ter wereld, de ‘Slechtvalk. In het design zie je de slechtvalk terug door de klauwen op de voorzijde van de auto. Bij het bovenaanzicht zie je de vorm van een vogel met zijn gele snavel en gele accenten als ogen bij het raam. Ook het patroon van de vleugels is goed te zien door de grijs witte vlekken.

Heusinkveld Peregrine 2022 Competition
Wil je meer lezen over de Heusinkveld Peregrine 2022 Competition? Check hier de website:

rFactor 2 – Heusinkveld Peregrine 2022 Livery
rFactor 2 – Heusinkveld Peregrine 2022 Livery
rFactor 2 – Heusinkveld Peregrine 2022 Livery
rFactor 2 – Heusinkveld Peregrine 2022 Livery
rFactor 2 – Heusinkveld Peregrine 2022 Livery