046 Racing organiseert op 20 november een Movember online simracing-liefdadigheidsevenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker. Het Movember-event heet ’12 hours of Spa powered by O Four Six’ en is een GT4 en GT3 race op Spa-Francorchamps in België. Er wordt geld ingezameld voor de stichting KWF Kanker Bestrijding. Grow your mustache and race with us! 


Movember
November, een maand waarin jaarlijks aandacht wordt gevraagd voor de gezondheid van de man. Ook wel de maand ‘Movember’ genoemd. Om awareness te creëren voor de gezondheid van mannen en het goede doel, laten veel mannen een snor staan. Ook worden er veel evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en andere initiatieven. Simracing-team O Four Six zet zich ook in!

Simracing event powered by O46 Racing – 20 november
046 Racing team organiseert op zaterdag 20 november haar eerste, officiële Movember charity online simracing event: 12 Hours of Spa powered by O Four Six. Het Movember-event wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor prostaatkanker. 046 Racing wil de komende tijd én tijdens de race geld inzamelen voor een goed doel dat onderzoek doet naar prostaatkanker en een betere behandeling. De opbrengst van het event gaat naar de stichting KWF Kankerbestrijding.

Het team, waaronder simracers Micky van der Burg, Rudy Versteeg, Jan van der Poel en ik, rijdt tijdens het event met speciale Movember livery designs. Deze zijn geïnspireerd door de Movember snor.

Online simracing event – 12 Hours of Spa powered by O Four Six
Het simracing event ‘12 hours of Spa powered by O Four Six‘ is een GT4 en GT3 race en vindt plaats op zaterdag 20 november op het Circuit de Spa-Francorchamps in België. De warm-up/practice start om 10.00 AM CEST.

Aanmelden
Simracers en raceteams over de hele wereld kunnen deelnemen aan het event. Aanmelden kan nog!
Wil je meedoen aan de race én bijdragen aan het charity event? Schrijf je dan in via de website van 046 Racing:

Movember T-shirts
Je kunt ook een limited edition Movember T-shirt kopen! Deze designs heb ik speciaal gemaakt voor het charity event. Check ze hier:

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Movember charity online simracing event op de website van 046 Racing. Ik hoop je tijdens de race te zien op 20 november! Grow your mustache and race with us!